Un vlogger cunoscut a vrut să-l surprindă pe Gigi Becali cu un cadou. Ce i-a oferit și cum a reacționat patronul FCSB-ului

de: Beatrice Dumitru
04 12. 2023

Tudor Buțan, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, a vrut să-l surprindă pe Gigi Becali la doar o zi după înfrângerea FCSB-ului în meciul cu Oțelul. Acesta i-a pregătit un cadou latifundiarului din Pipera. Care a fost reacția miliardarului.

Reacția lui Gigi Becali când a văzut cadoul

Tudor Buțan este unul dintre cei mai populari creatori de continut romani cu content de FIFA si fotbal, din București. Acesta a facut parte din echipa națională de FIFA a României, în perioada 2018-2020.De asemenea, în anul 2020 CFR Cluj l-a ales să o reprezinte în campionatul de FIFA 20 organizat de LPF.

La doar o zi după eșecul FCSB-ului cu Oțelul Galați, vloggerul și-a făcut apariția la palatul lui Gigi Becali pentru a-l înveseli puțin. Tudor Buțan, care în ultimele luni a făcut mai multe călătorii externe pentru a-i întâlni personal pe Ronaldo sau Neymar, precum și pe vededtele cluburilor londoneze din Premier League, a vrut s-l surprindă pe omul de afaceri cu un cadou.

Gigi Becali și vloggerul Tudot Buțan.

Tudor Buțan l-a abordat pe patronul FCSB-ului și l-a întrebat dacă îi poate face un cadou. un tabou cu chipul lui, însă acesta la refuzat. ”Nu vreau eu cadouri, nu primesc cadouri”, i-a răspuns latifundiarul, potrivit Playsport.

Chiar dacă nu a vrut să primească darul de la el, vloggerul nu și-a pierdut curajul și i-a cerut să facă o poză împreună. Gigi Becali a acceptat și nu i-a refuzat această plăcere.

Gigi Becali, poază cu vloggerul Tudor Buțan.

Ce cadou i-a făcut Gigi Becali lui Victor Piturcă

Gigi Becali a spus că nu primește daruri, dar de-a lungul timpul a oferit cadouri foarte scumpe. Recent, el a dezvîluit ce i-a dat lui Victor Pițurcă, dar și altor persoane cu care a lucrat.

Latifundiarul a spus că i-a făcut cadou lui Victor Pițurcă un teren care în prezent a ajuns să valoreze nu mai puțin de un milion și jumătate de euro. În sezonul 2010/2011, tehnicianul a stat două meciuri pe banca celor de la Steaua, actuala FCSB.

”I-am dat un teren cu 40.000 de euro, cu 20 de euro metrul, lui Tudorel Stoica. Acum face un milion şi jumătate de euro. I l-am dat la jumătate de preţ.

Citește și: Cum apare Gigi Becali într-un documentar History Channel. Latifundiarul din Pipera, aşa cum nu l-ai mai văzut: „Mi s-a spus să mă duc”

Lui Piţurcă i-am făcut cadou un teren care acum face un milion şi jumătate de euro. Lui Adi Ilie i-am dat teren cu 40 de euro, atât era preţul atunci. Sunt oameni care sunt nerecunoscători în viaţă”, a dezvăluit, recent, Gigi Becali.

Care este marele vis al lui Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut pentru actele de caritate pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Omul de afaceri a donat foarte mulți bani la biserici și mănăstiri. El a și ridicat câteva lăcașe de cult, dar cel pe care îl construiește acum în Pipera-Voluntari este unic în România. Cu tot cu pictură ar urma să fie gata în anul 2024 și costă aproximativ zece milioane de euro.

Citește și: Gigi Becali spune cât a costat biserica pe care a construit-o la Maglavit: 2.000.000 de euro

Patronul FCSB-ului a mărturist că intenționează să se retragă la o mănăstire care se află la 200 de kilometri de București,  Comanca, de la Băile Olănești. El a precizat că mai are de rezolvat câteva lucruri pentru a se putea retrage liniștit, dar trebui să aibă și acordul familiei.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii.

Nu îmi doresc decât să îl iubesc mai mult pe Hristos. Asta e dorința mea. Să îl iubesc din ce în ce mai mult pe Hristos și să mă înfieze Dumnezeu, să mă facă frate cu El”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena 3.